NucosWIN-tiedonsiirto

Osasto:

Kuvaus

NUCOSwinDNC-ohjelmisto
Omatuote joka korvasi jo aikoinaan msdos-käyttöjärjestelmälle tekemämme dnc-tiedonsiirto-ohjelmiston.
Näitä msdos-pohjaisia dnc-ohjelmiamme on edelleenkin käytössä?

NUCOSwinDNC toimii nykyisissä windows 7 ja 10 käyttöjärjestelmillä.
Perinteisiä com- eli sarjaportteja ei tietokoneelta vaadita vaan voi toimia ns. virtuaali com-porttien (verkossa olevien) kanssa.
Ajatus on se, että fyysinen sarjaportti on niin lähellä työstökoneen ohjauksen sarjaporttia, kuin se on mahdollista. Suoritetaan muunnos rs-232-liitynnästä verkkoliitynnäksi WIFI tai LAN josta yhteys jatkuu verkon kautta tietokoneelle jossa NUCOSwinDNC-ohjelma asennettuna. Tietokoneella com-portti näkyy mutta on ns. virtuaalinen.
Jokaiselle työstökoneelle on oma sarjaporttisa itsenäiseen työstöohjelmien siirtoon ks. koneen omaan ohjelmakansioon dnc-tietokoneella tai verkkoasemalle. Tallennuskansio kaikille työstökoneiden ohjelmille voi olla myös yhteinen, jos niin halutaan ja valitaan.
Koneen käyttäjä voi ohjata tiedonsiirron työstökoneen ohjauksen näppäimistöltä, lähetys ja vastaanotto.
Yksittäisissä liitynnöissä, esim. läppärillä jossa asennettuna NUCOSwinDNC-ohjelma, voidaan käyttää USB-RS232-muunninta.

NUCOSwinDNC tiedonsiirto WIFI tai LAN vanhalle CNC-ohjaukselle jossa liityntä RS-232.

Nucosin maahantuoma oma RS232.RS485-WIFI.LAN muunnin

 

NUCOSwinDNC, WIFI-verkko ja RS-232-liityntä koneen ohjaukseen

jQuery('.menu-item-has-children').click(function() { jQuery(this).toggleClass('open'); }); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-62796145-1');