Muu modernisointi

Modernisoimme myös yksittäisiä akseleita ja karoja, moottorit ja käytöt joka ratkaisuna jopa edullisempi, kuin hankkia alkuperäinen osa rikkoutuneen tilalle. Usein tilanne on myös se, että alkuperäistä käyttöä ei enään valmisteta eikä korjata jolloin sen korvaaminen uudella käytöllä on ainoa mahdollisuus. Tarvittaessa voidaan korvata pelkkä käyttö.

Kuvissa eräs osittainen modernisointi jossa työstökoneen vanhat dc-servomoottorit ja käytöt sekä dc-karakäyttö uusittu. Tilalle uudet ac- servomoottorit ja käytöt sekä uusi digitaalinen dc-karakäyttö.

Koneet tai laitteet joissa CNC-ohjaus ei ole välttämätöntä voimme toteuttaa modernisoinnin myös PLC:llä, ohjelmoitava logiikka. Olemme modernisoineet käyttäen Bechoff-plc mm. keskiöintikone, automaattisaha, pakkauskone, hyllyvarasto, työstökoneen välilogiikka.
Näissä tapauksissa teimme konekohtaisen käyttöliittymän varustettuna koskeutusnäytöllä helpottamaan ja yksinkertaistamaan käyttöä.

Vanha dc-servokäyttö ja moottori

Uusi ac-servokäyttö ja moottori

Uusi dc-karakäyttö

jQuery('.menu-item-has-children').click(function() { jQuery(this).toggleClass('open'); }); window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-62796145-1');